Opvang Sint-Laureins

Wie?

Monique en Patricia verzorgen samen de voorschoolse opvang en de naschoolse opvang. Steve en Patricia staan in voor het middagtoezicht.

Waar?

De opvang gaat steeds door in de klascontainers.

Wanneer?

Voorschoolse opvang en naschoolse opvang:
Voor de school begint, kan je bij Monique en Patricia terecht vanaf 6.45 uur tot 8.15 uur. Na school start de opvang om 16.00 uur tot 18.30 uur. Op woensdagmiddag kan je van 12.05 uur tot 18.30 uur in de opvang blijven.
Na school maken de leerlingen van de lagere school eerst hun huiswerk in de huiswerkklas bij juf Julie en juf Nathalie Minnebo terwijl de kleinsten spelen onder toezicht van Monique. Daarna spelen we samen tot mama of papa ons komt halen.
Kom gerust eens kijken of volg ons op onze blog.

Middagopvang:
's Middag kan je bij ons boterhammen of warm blijven eten. Steve en Patricia zorgen dat we rustig ons middagmaal kunnen opeten. Na het eten spelen we buiten spelletjes, dansen we op muziek,...

De opvang in Sint-Laureins is steeds te bereiken op het nummer 0476/69.27.92.